Lasersnijden makkelijk gemaakt

Stap 1: Het idee

Wij werken graag samen om van jouw idee een product te maken. Wij kunnen o.a. helpen met materiaalkeuze, tekenwerk en voor- en nabewerking. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Stap 2: Upload bestanden

Elke vector tekening kan uitgesneden worden, alleen deze moet wel volgens de tekenregels opgemaakt zijn zodat de software de tekening kan herkennen. De volledige tekenregels met sjablonen vindt je op onze tekenregels pagina.

Na het uploaden van je tekening kan je het gewenste materiaal kiezen, onze software zoekt automatisch de optimale standaard maat voor je tekening, de standaard maten van elk materiaal vind je op de materialen pagina. Om kosten te besparen adviseren wij om de onderdelen zo dicht mogelijk op elkaar te plaatsen (let wel op de minimale afstand tussen onderdelen), dit kunnen wij tegen vergoeding ook voor je doen.

Vervolgens kan je extra opties selecteren voor je bestelling zoals dubbelzijdig tape en beschermfolie, meer informatie hierover vind je bij extra opties. Tenslotte kies je de levertijd voor je order. Als je al een tekening hebt die voldoet aan onze tekenregels dan kan je deze direct uploaden.


Stap 3: Reken direct af

Na het uploaden van je tekening en het kiezen van je materiaal, extra opties en levertijd kan je direct afrekenen! Alle betalingen verlopen veilig via Mollie, hier kan je met iDeal of Sofort betalen.


Stap 4: Productie

Na bevestiging van je order gaan wij direct aan de slag! Elk onderdeel wordt zorgvuldig uitgesneden en verpakt. Indien je speciale wensen hebt voor het productieproces dan kan dat aangegeven worden bij het uploaden van de tekening.


Stap 5: Verzending

Nadat we je order hebben geproduceerd overhandigen wij het pakket aan onze verzendpartner. In 95% procent van de gevallen wordt je bestelling de volgende dag geleverd. Indien je een spoedorder hebt neem dan eerst contact met ons op, dan kunnen wij je gelijk een indicatie geven of je project haalbaar is.