Lasersnijservice

Lasersnijden in Amsterdam


Diensten

Consulting

Wij zijn een full-service productiebedrijf, daarom assisteren en adviseren u graag gedurende elke stap van uw creatieve proces. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met:

- Materiaalkeuze
- Ontwerpadvies
- Advies over bewerkingstechnieken

Ontwerpen

Heeft u een idee en wilt u liever dat wij het ontwerp opmaken? Geen probleem! Door het ontwerp door ons te laten opmaken bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Daarnaast kunnen wij u ook assisteren in het optimaliseren (nesten) van uw eigen ontwerp.

Meer info

Lasersnijden

Door onze krachtige, zelfgebouwde machines kunnen wij snel en kostenefficiëntie uw idee realiseren. Naast de vele materialen die wij standaard op voorraad hebben is het ook mogelijk om uw eigen materialen aan te leveren.

Tekenregels

Prijzen


Extra diensten

Vele projecten omvatten met dan alleen lasersnijden. Om het zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij indien gewenst een zo compleet mogelijk op maat gemaakt pakket.

Voorbeelden van extra diensten:
- Schuren, zandstralen, verven e.d.
- Verlijmen
- Bedrukken
- Assembleren van onderdelen (half fabricaten)
- Andere bewerkingstechnieken zoals CNC frezen, waterstraalsnijden 3D printen etc.

Hoe werkt het?

Als u al een ontwerp heeft die voldoet aan onze tekenregels kunt u gelijk een offerte aanvragen, u kunt het ontwerp meesturen in uw aanvraag.

Als u graag uw ideeën wilt bespreken of hulp nodig heeft met ontwerpen kunt u ons bereiken via het contact formulier. Ons team van ontwerpers staat klaar om u te adviseren en assisteren. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om langs te komen op ons kantoor in Amsterdam, wij gaan graag met uw om de tafel zitten om u te ondersteunen in uw creatieve concept.

U ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons voor het lasersnijden. Na het bevestigen van de offerte gaan wij gelijk voor u aan de slag! Zodra wij uw bestelling klaar hebben staan ontvangt u een mail van ons. U kunt uw bestelling bij ons ophalen in Amsterdam of wij kunnen uw bestelling verzenden.

Veelgestelde vragen