maskers

 

Op deze pagina vindt je de instructies voor het assembleren van de gelaatsmaskers. Het kan voorkomen dat bepaalde onderdelen qua uiterlijk en kleur iets verschillen.

Elk gelaatsmasker bestaat uit 5 onderdelen: scherm, schermband (herkenbaar aan de uitstekende nokken), hoofdband (herkenbaar aan de cirkels), elastiek en clipje. Vooraf het assembleren moeten de beschermfolie verwijderd worden, doe dit met iets zachts zoals je nagels. 

Mocht een onderdeel breken/niet passen tijdens de assemblage stuur ons dan een berichtje, dan sturen we je een nieuw onderdeel.  

Stap 1: Trek het elastiek door de buitenste twee gaten van de hoofdband zodat deze een halve cirkel vormt.

 

Stap 2: Plaats het scherm over de middelste nokken van de schermband, de nokken moeten naar boven wijzen.

 

Stap 3: Vouw de schermband naar voren, zodanig dat de buitenste nokken in de buitenste gaten van het scherm vallen.

 

Stap 5: Trek het elastiek (inclusief hoofdband) door de buitenste gaten van de schermband. Let op dat de hoofdband en schermband naar dezelfde richting wijzen. Belangrijk: buig de banden niet te hard, anders loop je het risico dat je de band breekt. Het scherm is vrij stijf en niet erg flexibel

 

Stap 6: Trek het elastiek aan beide zijden terug door de dichtstbijzijnde gaten en weer naar buiten via het laatste gaten. Stel het elastiek bij om de juiste pasvorm om het hoofd te krijgen. 

Stap 7: Plaats het clipje in de onderkant van het scherm. Het kan zijn dat het clipje er lastig in gaat. 

 

Tip: plaats voor extra draagcomfort een schuimband over de binnenkant van de hoofdband. 

Reiniging: Het scherm kan volledig uit elkaar gehaald worden voor grondige reiniging en/of opslag. Doe dit altijd met een bacteriën en virus dodend middel zoals schoonmaakalcohol.