Offerte aanvragen

Het Laser Lokaal - Jouw partner in lasersnijden

Onze missie is om lasersnijden te standaardiseren om de techniek toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Zo hebben we een online tool ontwikkeld waar je direct een prijs krijgt als je je tekening upload. Maar we begrijpen natuurlijk dat niet elk project gestandaardiseerd kan worden en besteden daarom graag extra aandacht aan deze projecten.

Wij zijn je graag van dienst gedurende elke stap van jouw proces en bieden op maat gemaakte oplossingen die volledig aan jouw eisen voldoen.

Als productie bedrijf kunnen wij je van dienst zijn met:
- Vol- of semigeautomatiseerde productie, Snel en kostenefficiënt produceren door middel van automatisering, of het nu om 100 of 10000 stuks gaat.
- Complexe opdrachten, zoals bijvoorbeeld dubbelzijdige graveringen.
- Seriematig graveren van producten met bijvoorbeeld logo's.
- Groot formaat lasersnijden tot 250x130cm
- Productiepartner en fulfilment, we nemen de volledige productieketen op ons, voor zowel eenmalige als terugkerende productie.
- Grote oplages unieke producten.
- Tekenwerk, omzetten en/of controleren van ontwerpen.
- Optimalisatie van tekeningen en materiaalgebruik door middel van nesten.
- Extra diensten zoals warm buigen, bedrukken, tappen, schuren, assembleren, verlijmen en nog veel meer!

Heb je al een uitgewerkte tekening die voldoet aan onze tekenregels? Upload deze in onze ons online portal, krijg direct een prijs en plaats je bestelling. Indien je een afwijkende maat, materiaal/product of grote oplage wenst dan kan je het onderstaande offerte formulier gebruiken.

Waarom Het Laser Lokaal?

Capaciteit en flexibiliteit
Onze kracht is de aanpasbaarheid van onze processen (en machines) om jouw project met een zo hoog mogelijke snelheid, kwaliteit en kostenefficiëntie te kunnen produceren. We werken met 6 flexibel inzetbare machines die elk hun eigen kracht hebben. Zo hebben wij voor elke opdracht een geschikte machine en ruim voldoende capciteit zodat jij je onderdelen sneller in huis hebt. 

Ervaren makers
Wij hebben ervaren en divers team van ontwerpers en makers uit verschillende disciplines. We hebben veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld halffabricaten, ready-to-use producten, verlijmen, warm buigen, bedrukken, fulfilment en nog veel meer!