Over ons

Ons verhaal

Oorspronkelijk is Het Laser Lokaal in Amsterdam in 2013 begonnen als kleinschalige lasersnij dienst voor bedrijven en particulieren. Door de jaren heen hebben wij ons machinepark vergroot en vernieuwd en hebben we handige tools uitgerold zoals ons online portal om lasersnijden laagdrempeliger te maken. 

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volledig full-service productiebedrijf met een groot machinepark die gespecialiseerd is in het lasersnijden en -graveren van hout, kunststof en textiel. Lees hier meer over onze diensten. 

Ons doel

Wij willen iedereen een makkelijke en betaalbare snijdienst te bieden met op maat gemaakte oplossingen waar nodig. Door ons divers team aan ontwerpers en makers kunnen wij een breed scala aan klanten bedienen, van particulieren die een klein onderdeel nodig hebben tot grootschalige custom integraties voor semi en volledige geautomatiseerde productie. 

Wij denken graag met de klant mee en geven invulling aan projecten met creatieve en praktische oplossingen. Dit kan gaan om eenmalige maar ook duurzame oplossingen. 

Onze klanten

Het Laser Lokaal is er voor iedereen. Omdat lasersnijden een veelzijdige productietechniek is hebben wij dan ook klanten uit verschillende industrieën waaronder festival- en entertainment, packaging, mode en architectuur maar ook particulieren. 

Machinepark

Wij werken met krachtige, diverse machines. Alle machines hebben wij op maat laten produceren met hoge kwaliteit onderdelen om het beste resultaat te kunnen garanderen. Wij hebben de volgende machines tot onze beschikking:

- (2x)150w Co2 130x90cm lasersnijder.

- 150w Co2 130x250cm portaallaser met live auto focus voor grote werkstukken.

- 100w Co2 160x100cm lasersnijder met live auto focus.

- 50w Co2 galvo laser voor hout en kunststof graveren.

- 20w fiber galvo laser voor metalen graveren.