Zakelijk lasersnijden


  • Onze service
  • Aanvullende diensten

Onze service

Bij Het Laser Lokaal staat u en de kwaliteit van ons product centraal. Wij zijn niet alleen een snelle en voordelige lasersnij dienst maar ook een full-service creatief productie bedrijf. Wij denken graag met uw mee gedurende elke stap van uw creatieve proces, zo kunnen wij u assisteren en adviseren vanaf de conceptfase tot de levering. Wij helpen u graag met ontwerpen, optimaliseren en produceren van uw project.

Met onze krachtige en flexibele zelfgebouwde machines kunnen wij uw project in sommige gevallen al binnen 1 dag produceren!

 

Diensten

Als creatief productie bedrijf kunnen wij u op verschillende vlakken van dienst zijn zoals: - Snel en kostenefficiëntie produceren, of het nu om 100 of 10000 stuks gaat.
- Tekenen, omzetten en/of controleren van ontwerpen
- Optimalisatie van laserpaden en materiaalkeuze
- Grote oplages unieke producten

Naast deze diensten hebben wij ook ervaring met projecten die extra aandacht nodig hebben zoals gevoelige materialen als papier en karton, graveren van producten zoals laptops en telefoons en projecten waarbij een zeer hoog detail is vereist.

 

Zakelijke klant worden

Zakelijke klanten profiteren van extra voordelen zoals staffelkortingen, snelle levertijden, aanvullende diensten en nog veel meer! Middels het formulier onderaan de pagina kunt u in contact komen met ons.

Aanvullende diensten

Wij hebben veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Zo kunnen wij u van dienst zijn met assemblage van onderdelen, verlijmingen, lakken/verfen, bedrukkingen en nog veel meer! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alhoewel lasersnijden een geweldige bewerkingstechniek is, vragen sommige projecten om een andere productietechniek. Hier kunnen wij u ook mee van dienst zijn. Naast lasersnijden kunnen wij uw project ook 3D printen, vinyl snijden, CNC frezen en zelfs watersnijden! Indien u twijfelt over welke productietechniek geschikt is voor uw project kunt u gerust contact met ons opnemen.


Kom in contact met ons

Vertel ons over uw project, of vraag hier direct een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

SNEL & BETROUWBAAR LASERSNIJDEN

GROTE PRODUCTIE CAPACITEIT: OPLAGEN: 10-100.000

DIRECT, PERSOONLIJK CONTACT

DEZELFDE DAG OFFERTE & SNELLE LEVERING