Zakelijk lasersnijden


Onze service

Bij Het Laser Lokaal staat de klant en de kwaliteit van ons product centraal. Wij zijn niet alleen een snelle en voordelige lasersnij dienst maar ook een full-service creatief productie bedrijf. Van conceptfase tot levering, wij graag mee gedurende elke stap van uw creatieve proces.

Als creatief productie bedrijf kunnen wij u op verschillende vlakken van dienst zijn zoals:
- Snel en kostenefficiëntie produceren, of het nu om 100 of 10000 stuks gaat.
- Tekenwerk, omzetten en/of controleren van ontwerpen
- Optimalisatie van laserpaden en materiaalkeuze
- Grote oplages unieke producten

Naast deze diensten hebben wij ook ervaring met projecten die extra aandacht nodig hebben zoals gevoelige materialen als papier en karton, graveren van producten zoals laptops en telefoons en projecten waarbij een zeer hoog detail is vereist.

Waarom Het Laser Lokaal?

Naast dat wij een ervaren en divers team van ontwerpers en makers hebben zijn de machines waarmee wij werken krachtig en flexibele zelfgebouwde machines, hierdoor kunnen wij uw project in sommige gevallen dezelfde dag nog produceren en indien nodig de machine aanpassen om uw project (beter) aan te kunnen.

Daarnaast hebben wij veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Zo kunnen wij u van dienst zijn met assemblage van onderdelen, verlijmingen, lakken/verfen, bedrukkingen en nog veel meer! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke klant worden

Zakelijke klanten profiteren van extra voordelen zoals staffelkortingen, snelle levertijden, aanvullende diensten en nog veel meer! Middels het formulier onderaan de pagina kunt u in contact komen met ons.


Kom in contact met ons

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

SNEL & BETROUWBAAR LASERSNIJDEN

GROTE PRODUCTIE CAPACITEIT: OPLAGEN: 10-100.000

DIRECT, PERSOONLIJK CONTACT

DEZELFDE DAG OFFERTE & SNELLE LEVERING