Diensten

lasersnijder

Bij ons staat onze klant en de kwaliteit van het product centraal. Bij ons kan je niet alleen terecht voor lasersnijden, maar gaan nog veel verder om een totaalpakket te bieden met op maat gemaakte oplossingen. Doordat wij onze processen en machines flexibel inrichten is er altijd ruimte voor aanpassingen om resultaten te leveren die geheel aan jouw wens voldoen, ook als deze niet voor de hand liggend zijn. Als productie bedrijf kunnen wij je onder andere van dienst zijn met:

- Serie productie grote oplages lasersnijden of laser graveren van bijvoorbeeld relatiegeschenken, goodies of gepersonaliseerde producten, of het nu om 10 of 10000 stuks gaat.
- Tekenwerk of het optimaliseren en/of controleren van ontwerpen.
Fulfillment & JIT productie
- Aanvullende diensten, zoals warm buigen, verlijmen of nabewerken
- Andere productietechnieken zoals bedrukken of CNC frezen

Serie productie & grote oplage

Pineut serie

Wij hebben meerdere machines tot ons beschikking waardoor wij snel en goedkoop grote aantallen kunnen lasersnijden. Denk bijvoorbeeld aan logo's graveren op producten voor branding, grote oplages goodies/freebies of gepersonaliseerde verpakkingen. Ook (festival)munten, signage en visitekaartjes behoort tot de mogelijkheden.

Door ons diverse machinepark kunnen wij voor elk project een gepaste uitkomst bieden. Onze CO2 lasersnijders zijn krachtige zelfgebouwde machines die zonder probleem door 10mm materiaal kunnen snijden. Daarnaast hebben wij ook enkele CO2 galvo en Fiber galvo lasers staan die vrijwel elk oppervlak (kunststof, hout, metaal, stof) kunnen bewerken en dit tot tien keer zo snel kunnen als reguliere machines. Door deze sterke combinatie kunnen wij in sommige gevallen dezelfde dag nog opleveren en indien nodig de machine aanpassen om het project (beter) aan te kunnen.

Tekenwerk

Hulp nodig met ontwerpen, of heb je liever dat wij het ontwerp maken? Wij helpen je hier graag mee. Ons uurtarief voor ontwerpen/tekenwerk is €60,-. Vooraf brengen wij altijd een compleet kostenplaat in kaart in een vrijblijvende offerte.

Naast tekenwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het optimaliseren van snij- en graveerpaden en vermindering van restmateriaal (nesten). Wij beschikken over professionele nesting software en kunnen je ontwerp in een handomdraai optimaliseren. Meer informatie over nesten.

Fulfillment & JIT productie

Als productiebedrijf bieden wij totaaloplossingen door het complete productieproces op ons te nemen waaronder de inkoop en opslag van materialen, productie, eventuele aanvullende diensten en snelle white label verzending. Deze oplossingen zijn de perfecte uitkomst voor klanten die geheel ontzorgt worden en is mogelijk voor zowel eindproducten als halffabricaten. 

 

Aanvullende diensten

Naast onze reguliere diensten bieden wij op aanvraag ook een aantal aanvullende diensten waaronder: verven of lakken, dubbelzijdig graveren, colorfill, assemblage, verlijmen en warm buigen. Deze diensten zijn een ideale uitkomst voor het produceren van halffabricaten. Wij hebben ook ervaring met projecten die extra aandacht nodig hebben zoals gevoelige materialen als papier en karton.

Andere productietechnieken

CNC

Wij hebben veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Wij hebben een netwerk van verschillende productiebedrijven waar wij nauw mee samen werken. Hierdoor zijn onze diensten niet beperkt tot lasersnijden maar kunnen wij via onze partners ook CNC frezen, bedrukken, waterstraalsnijden, en nog veel meer!