Diensten

lasersnijder

Bij ons staat onze klant en de kwaliteit van het product centraal. Bij ons kan je niet alleen terecht voor lasersnijden, maar gaan nog veel verder om een totaalpakket te bieden met op maat gemaakte oplossingen. Doordat wij onze processen en machines flexibel inrichten is er altijd ruimte voor aanpassingen om resultaten te leveren die geheel aan jouw wens voldoen, ook als deze niet voor de hand liggend zijn. Als productie bedrijf kunnen wij je onder andere van dienst zijn met:

- Serie productie grote oplages lasersnijden of laser graveren van bijvoorbeeld relatiegeschenken, goodies of gepersonaliseerde producten, of het nu om 10 of 10000 stuks gaat.
- Tekenwerk of het optimaliseren en/of controleren van ontwerpen.
Fulfillment & JIT productie
- Aanvullende diensten, zoals warm buigen, verlijmen of nabewerken
- Andere productietechnieken zoals bedrukken of CNC frezen

Serie productie & grote oplage

Pineut serie

Wij hebben meerdere machines tot ons beschikking waardoor wij snel en goedkoop grote aantallen kunnen lasersnijden. Denk bijvoorbeeld aan logo's graveren op producten voor branding, grote oplages goodies/freebies of gepersonaliseerde verpakkingen. Ook (festival)munten, signage en visitekaartjes behoort tot de mogelijkheden.

Door ons diverse machinepark kunnen wij voor elk project een gepaste uitkomst bieden. Onze CO2 lasersnijders zijn krachtige zelfgebouwde machines die zonder probleem door 10mm materiaal kunnen snijden. Daarnaast hebben wij ook enkele CO2 galvo en Fiber galvo lasers staan die vrijwel elk oppervlak (kunststof, hout, metaal, stof) kunnen bewerken en dit tot tien keer zo snel kunnen als reguliere machines. Door deze sterke combinatie kunnen wij in sommige gevallen dezelfde dag nog opleveren en indien nodig de machine aanpassen om het project (beter) aan te kunnen.

Tekenwerk

Hulp nodig met ontwerpen, of heb je liever dat wij het ontwerp maken? Wij helpen je hier graag mee. Ons uurtarief voor ontwerpen/tekenwerk is €60,-. Vooraf brengen wij altijd een compleet kostenplaat in kaart in een vrijblijvende offerte. Parametrisch ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast tekenwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het optimaliseren van snij- en graveerpaden en vermindering van restmateriaal (nesten). Wij beschikken over professionele nesting software en kunnen je ontwerp in een handomdraai optimaliseren. Meer informatie over nesten.

Fulfillment & JIT productie

Als productiebedrijf kunnen wij totaaloplossingen bieden door het complete productieproces op ons te nemen waaronder de inkoop en opslag van materialen, productie, eventuele aanvullende diensten en snelle white label verzending. Deze oplossingen zijn de perfecte uitkomst voor klanten die geheel ontzorgt worden en is mogelijk voor zowel eindproducten als halffabricaten. 

Client case: Muurmap

Muurmap

Muurmap is een jong bedrijf die zich specialiseert zich in creatieve en unieke wandkaarten van bekende steden. Het bedrijf richt zich uitsluitend op het ontwerp en verkoop van de kaarten en zocht om die reden een partnerbedrijf die de productie schakel kon zijn voor de wandkaarten.

Inmiddels ontvangt Muurmap meerdere bestellingen per week. Na de verkoop ontvangen wij de adresgegevens van de klant en lasersnijden wij de muurkaarten. De kaarten zijn allemaal uniek en worden uit 3mm zwart MDF vervaardigd waarna zij verpakt wordt met een zakje installatiemateriaal en white label verzonden naar de klant, dit gebeurt binnen 24 uur.

Client case: Mijn Gezonde Hond

Mijn Gezonde Hond

Mijn Gezonde Hond is een bedrijf die specialiseert in benodigdheden voor honden en hun baasjes. Een deel van het assortiment bestaat uit gepersonaliseerde producten; halsbanden waar een naam en telefoonnummer in gegraveerd staat. Deze halsbanden werden in het buitenland geproduceerd, met als grootste nadeel dat de verzendtijd soms weken bedroeg. Daar bovenop kwam dat halsbanden vaak verkeerd gegraveerd werden.

De directeur van Mijn Gezond Hond heeft ons benaderd met de vraag of het mogelijk is om de complete productie van de halsbanden naar Nederland te verplaatsen. Hierop hebben wij een productieproces ontwikkeld waardoor wij inmiddels maandelijks honderden unieke halsbanden graveren en verzenden.

Dagelijks worden de orders doorgestuurd in een spreadsheet, deze wordt automatisch uitgelezen en alle bestanden voorbereid. Vervolgens worden de halsbanden op onze galvo fiber lasers gegraveerd en zo zorgvuldig ingepakt. De pakketten worden white label verzonden naar klanten in Nederland en België. Mijn Gezonde Hond heeft sindsdien geen omkijken meer naar de halsbanden.

Aanvullende diensten

Naast onze reguliere diensten bieden wij op aanvraag ook een aantal aanvullende diensten waaronder, maar niet uitsluitend: verven of lakken, dubbelzijdig graveren, colorfill, assemblage, verlijmen en warm buigen. Deze diensten zijn een ideale uitkomst voor het produceren van halffabricaten. Wij hebben ook ervaring met projecten die extra aandacht nodig hebben zoals gevoelige materialen als papier en karton.

Andere productietechnieken

CNC

Wij hebben veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Wij hebben een netwerk van verschillende productiebedrijven waar wij nauw mee samen werken. Hierdoor zijn onze diensten niet beperkt tot lasersnijden maar kunnen wij via onze partners ook CNC frezen, bedrukken, waterstraalsnijden, en nog veel meer!