Offerte aanvragen

Onze service

Wij werken al jaren aan processen om lasersnijden te standaardiseren om de techniek toegankelijk en betaalbaar te maken door middel van ons online portal. Natuurlijk begrijpen we dat niet elk project gestandaardiseerd kan worden en besteden daarom graag extra aandacht aan deze speciale projecten.

Wij denken graag mee gedurende elke stap van jouw proces en bieden op maat gemaakte oplossingen die volledig aan jouw eisen voldoen.

Als productie bedrijf kunnen wij je van dienst zijn met:
- Groot formaat lasersnijden tot 250x130cm
- Serie graveren van producten met bijvoorbeeld logo's
- Snel en kostenefficiënt produceren door middel van automatisering, of het nu om 100 of 10000 stuks gaat.
- Grote oplages unieke producten.
- Fulfilment en just-in-time productie, we de volledige productieketen op ons.
- Tekenwerk, omzetten en/of controleren van ontwerpen.
- Optimalisatie van tekeningen en materiaalkeuze.

Heb je al een uitgewerkte tekening die voldoet aan onze tekenregels? Upload deze in onze ons online portal, krijg direct een prijs en plaats je bestelling. Indien je een afwijkende maat, materiaal/product of grote oplage wenst dan kan je het onderstaande offerte formulier gebruiken.

Nieuwe opdracht plaatsen Naar offerte formulier

Waarom Het Laser Lokaal?

Naast dat wij een ervaren en divers team van ontwerpers en makers hebben, zijn de machines waarmee wij werken krachtige en flexibel inzetbaar. Hierdoor kunnen wij projecten in sommige gevallen dezelfde dag nog produceren en indien nodig de machine aanpassen om het project (beter) aan te kunnen.

Daarnaast hebben wij veel ervaring in het realiseren van projecten die om meer vragen dan alleen lasersnijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld halffabricaten, ready-to-use producten, verlijmen, warm buigen, bedrukken, fulfilment en nog veel meer! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.